Культура та інформаційне суспільство ХХІ століття. У 2 ч. Ч. 2 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
У науковому збірнику висвітлюються доробки молодих науковців (викладачів, аспірантів, студентів) у галузях суспільствознавства, культурології, мистецтвознавства, мовознавства, педагогіки, історії, туризму, менеджменту книгознавства, бібліотекознавства, бібліографознавства, документознавства, сучасних інформаційних технологій.
матеріали міжнар. наук.-теорет. конф. молодих учених, 18-19 квіт. 2024 р.
Keywords: Харківська державна академія культури; бібліотекознавство; хореографічне мистецтво