Основи вокального виконавства (1 курс) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Зміст курсу розкриває методологічні, методичні, організаційні і технологічні засади з предмету Вокал, вимоги до програми курсу, методичні рекомендації до індивідуальної та самостійної роботи здобувачів, орієнтовний рекомендований репертуар та ін. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 026 «Сценічне мистецтво», ОП «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, зі спец. 026 «Сценічне мистецтво», ОП «Акторське мистецтво драматичного театру та кіно»
Keywords: вокальне виконавство