Культура України. Вип. 3 - Дяченко, Микола Васильович; Шейко, Василь Миколайович (ХДІК, 1996)
У науковому збірнику подано матеріали за результатами наукових досліджень проблем культурології та мистецтвознавства. У статтях містяться дослідження за трьома основними напрямами - історико-культурологічним, мистецтвознавчим та бібліотечно-інформаційним. Вони певною мірою репрезентують науково-творчу діяльність професорсько-викладацького колективу, віддзеркалюють спектр наукового пошуку на кафедрах.
збірка статей
Keywords: культурологія; музичне мистецтво; сценічне мистецтво