Майстерність актора - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальна дисципліна «Майстерність актора» покликана допомогти студентам оволодіти основними елементами майстерності актора у створенні художнього образу, надати базові знання в роботі актора в українській та західній класичній драматургії.
прогр. та навч.-метод. матеріали для бакалаврів 2 курсу спец. 026 «Сценічне мистецтво», освітня програма «Акторське мистецтво драматичного театру та кіно»
Keywords: майстерність актора, the skill of an actor