Агенційна журналістика та методика інформаційної роботи журналіста - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Курс спрямовано на знайомство студентів з досвідом світових інформаційних агентств, організацією праці в інформаційних відділах ЗМІ. Усвідомлення особливостей сучасного інформаційного простору, пошуку джерел інформації. Оволодіння головною категорією журналістики — інформацією. Дати студентам практичні навички підготовки новин.
силабус, освітньо-проф. програма "Соц. та культур. журналістика", освіт. рівень перший (бакалавр.), галузь знань 06 "Журналістика", спец. 061 "Журналістика"
Keywords: журналістика, journalism