Практика науково-дослідна - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Мета дисципліни «Практика науково-дослідна» є формування уявлення та закріплення на практиці у студентів – магістрів про методичні та практичні засади науково-дослідної діяльності за ОПП за спеціальністю 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» галузі знань 02 «Культура і мистецтво», підвищення рівня дослідної майстерності при досліджені актуальних проблем аудіовізуальної сфери.
авч.-метод. матеріали для студентів магістратури, спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", ОПП "Аудіовіз. мистецтво та виробницт"ф-т кіно-, телемистецтва
Keywords: науково-дослідницька практика, scientifically-research practice