Квест-екскурсії з віртуальним гідом як інноваційні подієві продукти індустрії туризму та гостинності - Якименко-Терещенко, Н. В.; Чайка, Т. Ю.; Яріко, Мирослава Олексіївна (My University, 2023)
Стаття присвячена дослідженню сучасних успішних практик проєктування, рекламування та проведення квест-екскурсій із віртуальним гідом; удосконаленню підходів до їх методичного забезпечення та практичної реалізації. Уточнено визначення таких понять, як "квест", "квест-екскурсія", "квест-екскурсія з віртуальним гідом". Проаналізовано сучасні тенденції зміни споживчих переваг у сфері туризму та гостинності. Досліджено переспективи розвитку галузі у відповідь на зміни зовнішнього середовища, а також конкретні приклади представлення на ринку цифрових екскурсійних продуктів.
Keywords: квест-екскурсія, quest-excursion; ндустрія гостинності, hospitality industry; екскурсії віртуальні, virtual tours