Вплив занять аеробікою на стан фізичного та психічного здоров’я у здобувачів вищої освіти - Веретельникова, Наталія Анатоліївна (My University, 2024)
Вивчено вплив занять аеробікою на стан фізичного та психічного здоров’я у здобувачів вищої освіти. Виявлено, що систематичне виконання вправ даного виду рухової активності сприяє поліпшенню кардіоваскулярної функції, обміну речовин, когнітивних функцій, якості сну; зниженню ризику розвитку серцево-судинних захворювань; збільшенню витривалості та сили м’язів; зменшенню стресу та тривоги.
Keywords: фізичне виховання; рухова активність; motor activity