Формування іміджу бібліотеки закладу вищої освіти - Бутенко, Ю. Л. (ХДАК, 2022)
Проблема формування позитивного іміджу бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) характеризується тим, що оскільки університетська бібліотека насамперед залежить від свого ЗВО, виникає закономірна потреба підтвердження бібліотечною установою її значення для персоналу, оптимізації механізмів зворотного зв'язку зі споживачами. Актуальність питання створення іміджу бібліотек ЗВО також зумовлена тим, що значне коло бібліотечних фахівців спостерігають суттєву неузгодженість між поглядами бібліотекарів і поглядами користувачів на бібліотеку та бібліотечних працівників. Мета даного дослідження полягає у визначенні особливостей формування позитивного іміджу бібліотеки ЗВО. Об'єкт дипломної роботи - імідж бібліотеки ЗВО. Предмет - особливості формування іміджу сучасної бібліотеки ЗВО.
дипломна робота магістра ден. від-ня, спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа"
Keywords: бібліотеки закладів вищої освіти; маркетинг закладів вищої освіти; іміджева реклама; university libraries; marketing of higher education institutions