Історичний бальний танець - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Дисципліна «Історичний бальний танець» являється курсом за вибором в освітній програмі та має за мету засвоєння всесвітньої та вітчизняної хореографічної спадщини, усвідомлення історії розвитку хореографії, формування теоретичних знань та практичних навичок виконання та викладання танців різних історичних епох.
силабус навч. дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореогр.", освітні програми "Нар. хореогр.", "Бальна хореогр.", ден. та заоч. форм навчання
Keywords: бальні танці; хореографія; ballroom dancing; choreography