Інформаційний сервіс Інтернет - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Вивчення дисципліни «Інформаційний сервіс Інтернет» спрямоване на опанування методів та засобів роботи в умовах міжнародної комп’ютерної мережі Інтернет та її сервісних програм. Пріоритетами курсу є оволодіння практичними пошуковими навичками та вміннями професійної інформаційно-аналітичної роботи з сервісами мережевого Інтернет-середовища. Навчальна дисципліна належить до обов’язкових дисциплін професійної та практичної підготовки студентів за спеціалізацією «Інформаційна та документаційна діяльність».
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Інформ. та докум. діяльність", спец. 029 "Інформ., бібл., архів. справа", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти
Keywords: інформаційний сервіс Інтернет