Основи інформаційно-аналітичної діяльності - Захарова, І. В.; Філіпова, Людмила Яківна (ЦУЛ, 2013)
Даний навчальний посібник складений на основі програми підготовки фахівців з документознавства та інформаційної діяльності, якою передбачено вивчення навчальної дисципліни "Інформаційно-аналітична діяльність". Основна мета навчального курсу - опанування знань щодо теоретичних основ інформаційно-аналітичної діяльності, організаційно-методичних засад реалізації ІАД в управлінській сфері та в галузі НТІ, типології інформаційно-аналітичних продуктів і послуг, методики їх створення і надання користувачам, підготовки інформаційно-аналітичних документів.
навчальний посібник
Keywords: інформаційна аналітика; information analytics