Вивчення оркестрових інструментів (баян, акордеон) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Мета курсу: виховання кваліфікованих кадрів – артистів оркестру народних інструментів, викладачів, диригентів оркестрових колективів, які повинні мати професійні теоретичні знання та базові практичні навички володіння мистецтвом професійного виконавства на баяні (акордеоні), як інструментів оркестрів народних інструментів.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 025 «Музичне мистецтво», освітньої програми «Народні інструменти»
Keywords: акордеон; баянне мистецтво