Теоретичні засади розвитку військового туризму в повоєнній Україні - Рибалко, А. (ХДАК, 2023)
Військовий туризм є популярним видом туризму у світі. Зважаючи на досвід таких провідних туристичних країн, як Великобританія, Франція, Німеччина, Ізраїль, Польща та інших, було з'ясовано, що військові об’єкти та різноманітні тематичні заходи цікавлять широкі верстви туристської аудиторії.
Keywords: туризм військовий; military tourism