Світові теорії ЗМІ та медіапрактика - Фендріков, К. М. (ХДАК, 2019)
Мета курсу - допомогти розвинути компетенції, необхідні для формування у студентів уявлень про світові теорії ЗМІ та практичні основи інтернет-журналістики.
робоча програма та метод. матеріали навч. дисципліни. Освітня програма "Телерепортерство", напрям підгот. 02 "Культура і мистецтво", спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", спеціалізація "Телерепортерство", ф-т кіно-, телемистецтва
Keywords: засоби масової інформації; інтернет-журналістика; mass media; online journalism