Поняття "вічного кохання" в побутовому та художньому контекстах та його інтерпретації в хореографічному мистецтві. Формейшн "Кохання довжиною в життя" - Полякова, М. В. (My University, 2021)
Питання про реальність існування "вічного кохання" є доволі популярним в сучасному суспільстві, де не часто знаходиться місце для справжнього почуття, що триває протягом усього життя. Це поняття широко висвітлено в художньому контексті: знайшло безліч утілень в міфології, літературі, образотворчому, сценічному та інших мистецтвах. Ця тема завжди була затребуваною в будь-якому виді мистецтва, зокрема хореографії, та продовжує хвилювати сучасних митців, підтвердженням чого є безліч творів, які втілюють ідею "вічного кохання" і викликають глибокі почуття та емоції в сучасного глядача. Об'єкт дослідження - поняття "вічного кохання". Предмет дослідження - утілення теми "вічного" кохання засобами хореографічного мистецтва. Мета - дослідити суть поняття "вічного кохання" як земного почуття та специфіку його мистецьких утілень, зокрема хореографічних.
кваліфікац. робота на здобуття освіт. ступеня "магістр", зі спец. 024 "Хореографія", заоч. форми навчання
Keywords: тема кохання (хореографія), theme of love (choreography); танці сюжетні, plot dances