Шляхи підвищення рівня фізичної активності у здобувачів вищої освіти - Цигановська, Наталія Василівна; Гончар, В'ячеслав Володимирович; Батулін, Дмитро Станіславович (Харківський національний медичний університет, 2022)
Надмірне навчальне навантаження, нервове перенапруження, гіподинамія є факторами ризику, що викликають у здобувачів вищої освіти нервово-вегетативні зміни в організмі, що спричиняє поступовий розвиток функціональних порушень та різке зниження працездатності як розумової, так і фізичної. Актуальність досліджуваного питання полягає у виявленні засобів та методів підвищення рівня фізичної активності у здобувачів вищої освіти, що сприятиме покращенню стану їх здоров’я.
Keywords: фізичне виховання студентів; фізична активність