Оптимізація управління соціокультурною сферою в умовах надзвичайних ситуацій - Росляков, Є. О. (ХДАК, 2024)
Управління соціокультурною сферою вимагає комплексного підходу, який включає інтеграцію культурних, освітніх, соціальних та економічних аспектів. В сучасних умовах потребує глибокого переосмислення і застосування нових підходів, які б враховували специфіку сучасного світу. Зокрема, глобальні виклики, такі як пандемія COVID-19, що суттєво вплинула на соціокультурні процеси, змусили керівників цієї сфери шукати нові інструменти управління, що дозволяють забезпечити стабільність і розвиток галузі. Актуальність дослідження полягає в необхідності вдосконалення системи управління соціокультурними процесами, враховуючи сучасні виклики та використовуючи новітні методи та підходи для досягнення сталого розвитку цієї сфери.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 028 Менеджмент соціально-культурної діяльності, ОПП "Менеджмент соціокультурної діяльності"
Keywords: державне управління культурою; менеджмент соціокультурної діяльності