Педагогічна практика - Карчова, Юлія Іванівна; Бреславець, Галина Миколаївна; Осипенко, Вікторія Володимирівна; Шишкіна, Олена Анатоліївна (ХДАК, 2026)
Педагогічна практика забезпечує системну підготовку здобувачів до педагогічної діяльності, сприяють удосконаленню комунікативних, організаційних і творчих умінь, а також формуванню готовності до роботи в закладах мистецької освіти та культури.
програма та навчально-методичні матеріали дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 025 «Музичне мистецтво», освітня програма «Народний спів»
Keywords: народний спів; педагогічна практика