Професійно-педагогічні технології в музичній освіті. Т. 1 - Бучинська, Ганна; Воропаєв, Євгеній Павлович; Гайденко, Ігор Анатолійович (LAP LAMBERT Academic Publishing, 2024)
До хрестоматії увійшли тексти харківських та київських музикантів, педагогів та психологів. Тематика їх відповідає програмі навчальної дисципліни «Професійно-педагогічні технології в музичній освіті», яка викладається у творчих ВНЗ України.
хрестоматія для мистецьких закладів вищої освіти
Keywords: музична педагогіка; музична психологія