Історія хореографічного мистецтва - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальна дисципліна «Історія хореографічного мистецтва» знайомить з історією розвитку хореографічного мистецтва на різних етапах існування людства від первісного суспільства до сучасного періоду, має міждисциплінарні зв’язки з усіма хореографічними дисциплінами з циклу професійної підготовки. Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної̈ освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня зі спец. 024 "Хореографія", освіт. програми "Народна хореографія", освіт. програми "Сучасна хореографія", освіт. програми "Бальна хореографія"
Keywords: історія хореографічного мистецтва; history of choreographic art