Сучасні проблеми бібліотекознавства - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальний курс «Сучасні проблеми бібліотекознавства» є одним із базових для підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». У курсі розкрито комплекс теоретичних та методологічних проблем бібліотечної діяльності та бібліотекознавства як цілісної системи на сучасному етапі розвитку. Для здобувачів, викладачів, аспірантів, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», ОП «Управління цифровою інформацією»
Keywords: бібліотекознавство; library science