Проблема цілісності художнього образу в драматургічній першооснові обряду - Логінова, Тетяна Олександрівна (ХДАК, 2000)
Розглянуто структуру традиційного українського весільного обряду, який відображає побутову й соціальну дійсність. Спираючись на весільні пісні, автор статті аналізує окремі етапи обрядодії, створює цілісну модель весільної драми.
Keywords: весільна обрядовість; весільні пісні; драматургія обрядів