Просування бізнесу в соціальних мережах - Тарануха, К. (ХДАК, 2023)
Актуальність теми дослідження полягає у створенні стратегії просування для розвитку власного бізнесу в соціальних мережах. На сьогоднішній день розвиток власного бренду за допомогою соціальних мереж є дуже важливим, як для відомих брендів, так і для початківців, які тільки прийшли на ринок. Основною метою просування бізнесу через соціальні мережі є привернення уваги клієнтів. Найкращим способом для привернення уваги клієнта та просування бізнесу є таргетована реклама. Це потужний інструмент для залучення цільової аудиторії, підвищення рівня популярності вашого бренду. Мета дослідження - розробити та реалізувати стратегію просування бізнесу в соціальній мережі Instagram.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 073 "Менеджмент", ОПП "Менеджмент і адміністрування"
Keywords: просування в соціальних мережах, promotion in social networks; бізнес-діяльність, business activity; просування бізнесу, business promotion