Бібліометричний аналіз як інструмент оптимізації бібліотек - Кобєлєв, О. М. (ХДАК, 2020)
Розглянуто бібліотметричний аналіз як засіб оптимізації бібліотечної діяльності у сучасному суспільстві.
Keywords: бібліометрія; bibliometry; бібліометрія; bibliometry