Фемінітиви в контексті сучасного журналістського дискурсу - Бондаренко, М. (ХДАК, 2023)
У сучасному науковому дискурсі активізується увага щодо функціонування фемінітивів у контексті журналістського дискурсу й мовної політики ЗМІ в цілому. Зростання в засобах масової інформації кількості фемінітивів пов’язано передусім із загостренням питання гендерної рівності в Україні та посилення ролі жінок у соціально-політичному житті країни.
Keywords: фемінітиви, Feminitives