Інформаційно-комунікаційна взаємодія бібліотек в Україні - Гончаров, О. (ХДАК, 2023)
Інформаційна-комунікаційна взаємодія бібліотек являє собою процес обміну інформацією й комунікації між бібліотеками, їх користувачами та іншими стейкхолдерами, з метою забезпечення доступу до інформаційних ресурсів, підтримки навчання, досліджень і культурної спадщини. Ця взаємодія охоплює різні аспекти, включаючи організацію бібліотечних послуг, обмін інформацією, доступ до друкованих та електронних документів, а також сприяє розвитку інформаційної грамотності серед користувачів.
Keywords: information and communication interaction of libraries; інформаційно-комунікаційна взаємодія бібліотек