Електронний документообіг в органах державної влади і управління (на прикладі Харківської міської ради) - Вакуленко, Д. В. (ХДАК, 2022)
На даний час цифрові технології мають великий вплив на розвиток суспільства, оскільки взаємодіють як с промисловим виробництвом так і між людиною, тому світ переходить з реального в віртуальний. Крім того, людство зіткнулось з такою проблемою як епідемія, котра потребує негайної передачі інформації. Тому головне завдання, яке постає перед суспільством - це запровадження інновації чи робити зміни в розвитку технологій для покращення управління, комунікацією та бізнесом. Електронні системи документообігу відіграють важливу роль, оскільки впливають на адміністрування та швидке прийняття управлінських рішень. Об'єкт дослідження - система електронного документообігу. Предметом дослідження є система електронного документообігу в органах державної влади і управління. Мета дипломної роботи полягає в дослідженні систем електронного документообігу в органах державної влади і управління на прикладі Харківської міської ради.
дипломна робота магістра, спец.029 "Інформ., бібл. та архів. справа"
Keywords: електронний документообіг; електронне урядування; electronic document management; electronic control