Основи вокалу, музично-драматичний клас - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Під час вивчення навчальної дисципліни «Основи вокалу, музично-драматичний клас» студенти отримують уявлення про вокальне мистецтво, його жанрові та стильові ознаки, та знайомляться з музично-сценічним виконавством і практичними засадами сольного співу.
робоча програма навч. дисципліни. перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 02 Культура і мистецтво, спец. 026 "Сцен. мистецтво", освітня програма "Актор. мистецтво драм. театру та кіно", ф-т театр. мистецтва
Keywords: вокальне мистецтво, vocal art; вокальне виконавство, vocal performance