Культура повсякденності - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
«Культура повсякденності» – навчальна дисципліна, яка дає змогу студентам ознайомитися з розвитком теорії культури повсякденності та конкретними історичними формами її існування, оволодіти методами аналізу різноманітних джерел на предмет виявлення основних категорій повсякденної культури.
силабус, освітньо-проф. програма "Фундамент. та прикладна культурологія", освітній рівень перший (бакалавр.), галузь знань 03 "Гуманітар. науки", спец. 034 "Культурологія"
Keywords: культура повсякденності; everyday culture