Мовленнєва культура в аудіовізуальному мистецтві - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Мета курсу – допомогти розвинути компетенції, необхідні для формування у студентів професійного рівня майбутніх телеререпортерів, забезпечити професійний рівень майбутніх працівників аудіовізуальної сфери – телерепортерів, виховання слухового контролю за своєю мовою та мовою оточуючих, вміння контролювати мову у аудіовізуальних творах.
робоча програма та метод. матеріали навч. дисципліни. Освітня програма "Телерепортерство", напрям підгот. 02 "Культура і мистецтво", спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", ф-т кіно-, телемистецтва
Keywords: audiovisual art; аудіовізуальне мистецтво