Стилістика диско в українській пісенній естраді у 80-х роках ХХ століття - Теслер, Тамара Миколаївна (My University, 2021)
У статті виявлено витоки та інтонаційні складники стилістики диско, а точніше стилістики фолк-року і фолк-диско в українській пісенній естраді на прикладі композицій із ретро-альбома «Хіти української естради 80-х років.
Keywords: музична естрада; music stage