Аналіз продажів у соціальній мережі Instagram - Василенко, М. (My University, 2023)
Аналіз продажів у соціальній мережі Instagram зараз є дуже актуальною темою, особливо в часи карантину і під час війни росії проти України. Всі продажі ще більше в наш час перейшли в онлайн, особливо в Instagram.
Keywords: онлайн-продажі; Instagram