Методологічна стратегія у фокусі середовищного підходу до професійної підготовки за спеціальністю "Сценічне мистецтво" як конкурентноздатних фахівців - Гордєєв, Сергій Іванович; Шумакова, Світлана Миколаївна (My University, 2022)
Піднімається тема стосовно методологічної стратегії середовищного підходу до професійної підготовки здобувачів освіти за спеціальністю "Сценічне мистецтво" як конкурентноздатних фахівців, що є цілеспрямовано до виявлення умов максимального прояву та розвитку різнобічних талантів особистості майбутнього майстра сцени.
Keywords: освіта мистецька, art education