Сучасні методи дослідження документального аспекту промоції здоров’я в Україні - Шемаєв, О. О. (ХДАК, 2025)
У сучасних умовах одним із пріоритетних напрямів розвитку системи охорони здоров’я України є промоція здоров’я. Ключовим елементом ефективного забезпечення діяльності у цій сфері є широкий спектр документів: нормативноправових актів, методичних рекомендацій, звітної документації, інформаційноосвітніх матеріалів, наукових, рекламних та інших документів промоційного характеру. Це актуалізує дослідження документального аспекту промоції здоров’я в Україні, зокрема в умовах воєнного стану. У свою чергу, дослідження має ґрунтуватися на застосуванні сучасних наукових методів, що дозволяють комплексно оцінити стан, ефективність та перспективи розвитку цього напряму охорони здоров’я.
Keywords: промоція здоров'я; інформаційне забезпечення в сфері охорони здоров'я; система охорони здоров'я