Хореографічний ансамбль - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Навчальна дисципліна «Хореографічний ансамбль» основною освітньою компонентою підготовки бакалаврів зі спеціальності 024 Хореографія. Зміст дисципліни розкриває методики виконання рухів, тренувальних вправ, побудови композицій, удосконалення виконавської майстерності ансамблевих форм бальних танців з латиноамериканської та європейської програми.
програма та навч.-метод. матеріали до дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 024 Хореографія, освітньої програми Бальна хореографія
Keywords: хореографічний ансамбль; хореографія бальна