Мистецтво балетмейстера - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Академічна дисципліна «Мистецтво балетмейстера» є базовою для підготовки бакалаврів зі спеціальності 024 «Хореографія». Зміст дисципліни розкриває основні теоретико-методологічні та практичні засади розробки та реалізації сучасних хореографічних творів. Для студентів та викладачів напряму підготовки «Хореографія», слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної̈ освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спец. 024 «Хореографія», освітньої програми «Сучасна хореографія»
Keywords: мистецтво балетмейстера