Сторітелінг у журналістиці як інструмент моделювання соціальної дійсності - Куликова, О. М. (ХДАК, 2023)
Все частіше дослідники зазначають, що глядач, слухач, читач, користувач не сприймає статті, інтерв’ю, заяви  — йому подобаються історії. У цих умовах журналісти, редактори змушені шукати різні шляхи залучення уваги аудиторії. Ведеться постійний пошук та впровадження найуспішніших форм комунікації з аудиторією. Однією з таких форм є сторітелінг, як особливий стиль письма, необхідний для розкриття драматичних подій суспільного життя, оформлених у вигляді історій.
Keywords: storytelling; сторітелінг; журналістика