Програма вступного іспиту в аспірантуру зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Програма вступного іспиту в аспірантуру призначена для здобувачів наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», що вступають в аспірантуру з означеної спеціальності. Мета програми — надати методичну допомогу у підготовці до вступного іспиту в аспірантуру майбутнім аспірантам, здобувачам наукового ступеню «доктор філософії».
Keywords: вступні іспити до аспірантури, entrance exams to graduate school