Історичний бальний танець - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальна дисципліна «Історичний бальний танець» знайомить з технікою виконання, стилістичними особливостями, хореографічними композиціями та методикою викладання танців різних епох, має міждисциплінарні зв’язки з усіма хореографічними дисциплінами з циклу професійної підготовки.
програма та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 024 «Хореографія», освіт. програма «Бальна хореографія»
Keywords: бальні танці; ballroom dancing