Композиторське втілення канонічних текстів у «Реквіємі для живих» Дана Фореста - Соболєва, А. (ХДАК, 2024)
Стиль музики Дана Фореста (1978), американського сучасного композитора та піаніста, можна визначити як неокласицизм. Попри сакральну тематику його творчості (музику сам композитор бачить як продовження своєї релігійної діяльності), у його творах спостерігається вплив сучасної американської неавангардної композиторської школи — зокрема, своїх вчителів Джеймса Барнса та Еліс Паркер.
Keywords: реквієм