Академічний спів - Гіголаєва-Юрченко, Вікторія Олександрівна; Смирна, Олена Юріївна (ХДАК, 2025)
Зміст курсу зорієнтований на формування фахових вокально-виконавських компетентностей, розвиток технічної та художньо-інтерпретаційної майстерності майбутніх співаків, а також на виховання високої культури академічного звучання, сценічної виразності й самостійного творчого мислення. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОП «Академічний спів», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали [до курсу], галузь знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальність 025 «Музичне мистецтво», освіт.-профес. програма «Академічний спів», перший (бакалавр.) рівень вищої освіти
Keywords: академічний спів