Проблеми менеджменту соціокультурної діяльності в умовах інформаційного суспільства - Щагін, В. (ХДАК, 2025)
Через швидку цифровізацію й зміну сприйняття споживачів культурного контенту сучасне інформаційне суспільство постійно розвивається та трансформується. Соціокультурний менеджмент, звісно, залежить від суспільства та має трансформувати свій підхід, адаптуючись під сучасні умови. Наявні традиційні моделі менеджменту в соціокультурній сфері, на жаль, не завжди встигають пристосовуватись до нових умов, через що можуть виникати деякі проблеми.
Keywords: менеджмент соціокультурної діяльності