Друковані праці викладачів та співробітників Харківської державної академії культури (1947-1998). Ч. 1 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2000)
Бібліографічний покажчик “Друковані праці викладачів та співробітників Харківської державної академії культури” з можливою повнотою відображає праці викладачів ХДАК з 1947 до 1998 р. Попередні покажчики мають значні пропуски і не дають у достатньому обсязі уявлення про науковий та творчий внесок у розвиток різних галузей знань викладачів Харківської державної академії культуури.
бібліографічний покажчик
Keywords: бібліографічні покажчики; Харківська державна академія культури, Kharkiv State Academy of Culture; bibliographic indexes; bibliographic indexes