Координатна площина як спосіб дослідження природності звука - Тиханов, Б. (ХДАК, 2024)
У світі музики та науки існують безмежні можливості для взаємодії та взаємного впливу. Відтінки звуку, ритмів і гармоній створюють складні музичні твори, що вражають наші почуття та розум. Водночас математика та фізика розкривають перед нами закономірності природи, що допомагають розуміти складні явища навколишнього світу. Синтез музики та науки дозволяє нам розглядати музичні твори через призму математичних та фізичних концепцій, розкриваючи нові глибини їхнього змісту та структури.
Keywords: музична композиція; музика і математика