Регіональне телебачення як засіб формування стереотипів масової культури - Субота, Євген Володимирович (ХДАК, 2010)
Аналізується вплив регіонального телебачення на формування стереотипів масової культури, досліджуються позитивні та негативні наслідки цього процесу.

Influence of regional television on forming of stereotypes of mass culture is analysed in the article, the positive and negative consequences of this influencing are explored.
Keywords: телебачення регіональне; масова культура; regional television; mass culture