Стріт-арт як культурний феномен - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальна дисципліна «Стріт-арт як культурний феномен» націлена на опанування становлення та сприйняття суспільством сучасного вуличного мистецтва, його ролі у формуванні соціокультурного простору міста. Стріт-арт розглянуто як форму художнього самовираження, частину міської культури та способу життя.
програма та навчально-методичні матеріали з навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство"
Keywords: стріт-арт, street art