Діджитал-маркетинг у сфері масової комунікації: сфера діяльності, професійні компетенції, підготовка - Засядько, А. В. (ХДАК, 2024)
Дослідження спрямоване на аналіз сучасних тенденцій діджитал-маркетингу, визначення ключових компетенцій для фахівців, а також адаптацію освітніх програм до потреб ринку праці. Огляд охоплює як освітні програми українських ЗВО, так і міжнародні онлайн-курси, включаючи платформи Coursera, Udemy, Google Digital Garage, HubSpot Academy. Практичний компонент включає рекомендації щодо роботи з реальними кейсами, створення багатоканальних маркетингових стратегій, використання інструментів штучного інтелекту та аналізу даних. Також розроблено маркетингові стратегії просування курсів, зокрема вірусну для базового курсу та індивідуальний підхід для інтенсивного навчання.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 061 Журналістика, ОПП "Журналістика"
Keywords: засоби масової комунікації електронні; інтернет-маркетинг у ЗМІ; штучний інтелект у журналістиці