Рекламна комунікація в книжковій галузі: теоретико-методологічний аспект - Булах, Тетяна Дмитрівна (My University, 2018)
Запропоновано новий науковий напрям міждисциплінарного дослідження рекламної комунікації в книжковій галузі як соціокультурного феномена й важливої складової системи соціальних комунікацій. Подано авторське визначення обсягу і змісту понять «реклама» та «рекламна комунікація». Визначено основні етапи розвитку, охарактеризовано основні види й сутнісні характеристики рекламної комунікації в книжковій галузі. Виокремлено основні складові видавничої, книготорговельної та бібліотечної підсистем рекламно-комунікативної системи книжкової галузі.
автореферат дисертації
Keywords: рекламні комунікації, advertising communications; книгознавство, bibliology