Розвиток інтонування на струнно-смичкових інструментах - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Вивчення інтонування на струнних інструментах тісно пов’язане із пошуками нових закономірностей в галузі музичної акустики, теорії музики та особливостей слухового сприйняття звуковисотностей. Одним з найважливіших компонентів виконання на струнно-смичкових інструментах, поряд з красою звучання, чіткістю смичково-штриховоі техніки, гнучкістю фразування та динаміки, є правильне відтворення висоти звуків, тобто точне звуковисотне інтонування.
метод. матеріали до курсу «Спец. інструмент» (стр.-см.) для здобувачів спец. 025 «Музичне мистецтво»
Keywords: музичне інтонування; музичні інструменти струнно-смичкові; musical intonation; string-plucked musical instruments